ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ  
 
Ενημερωτικό για την έκθεση «ΚΡΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης «ΚΡΗΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί  στον εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do στην Αθήνα, 24-27 Μαΐου, το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου θα λάβει μέρος με δικό του περίπτερο. Στη συνάντηση αυτή με αμιγώς Κρητικά Προϊόντα θα γίνει και ο 1ος διαγωνισμός με Κρητικά Εξαιρετικά και Βιολογικά Παρθένα Ελαιόλαδα. Θα είναι ένας διαγωνισμός που γίνεται για πρώτη φορά με ελαιόλαδα μόνο της Κρήτης. Η βράβευση θα γίνει  στην διάρκεια της συνάντησης αυτής.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλες οι συμμετέχουσες και μη στην έκθεση Κρητικές Επιχειρήσεις τυποποίησης και εμπορίας κρητικού ελαιολάδου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει το ανώτερο με δύο εμπορικές επωνυμίες (δείγματα). Τα δείγματα που θα παραδοθούν πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με εκείνα που πωλούνται στο εμπόριο (ίδιο περιεχόμενο-συσκευασία και ονομασία).

Η απαιτούμενη ποσότητα ελαιολάδου είναι 1.500 ml για κάθε δείγμα (ανάλογα με τη συσκευασία χρειαζόμαστε 2 φιάλες  των 750 ml ή 3 φιάλες των 500ml).

Το κάθε δείγμα θα συνοδεύεται από ανάλυση ποιότητας από πιστοποιημένο εργαστήριο , η οποία θα περιλαμβάνει :

Οξύτητα

Κ270
Κ232

Υπεροξείδια
Ευθύνη κάθε συμμετέχοντος είναι να εξασφαλίσει την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των δειγμάτων μέχρι τις 15/05/13 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στη διεύθυνση : 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κορωναίου 9, Τ.Κ. 71 202. 

Τα έξοδα συμμετοχής του κάθε δείγματος ανέρχονται σε 50 € , τα οποία και θα καταβάλλονται με την παράδοση των δειγμάτων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αποστολή και παράδοση των δειγμάτων, μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Έφη Κουτεντάκη στα τηλ. 2810-302731 ή 6934-298342 και email koutentaki@katartisi.gr 

                                                        Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία   

                                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 

                                                       ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 
Κρητική διατροφή - υγεία
Η κρητική κουζίνα με το αγνό ελαιόλαδο, τα πολλά όσπρια, τα λαχανικά, αλλά και η νηστεία κάνουν αιωνόβιους τους Κρητικούς! ...
διαβάστε περισσότερα
δρόμοι ελιάς
Ελιές σε μινωικές τοιχογραφίες, δέντρα, κλωνάρια και καρποί σε παραστάσεις προϊστορικών αγγείων, κουκούτσια ελιάς σε ανασκαφές …
διαβάστε περισσότερα
ιστορία λαδιού
Το ελαιόλαδο είναι η βάση της Μεσογειακής διατροφικής αλυσίδας, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί πρότυπο σωστής και υγιεινής ...
διαβάστε περισσότερα
σύνδεσμοι
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε χρήσιμους συνδέσμους εταιρειών παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου …
διαβάστε περισσότερα
CRETAN OLIVE OIL © 2011, Eπιμελητήριο Ηρακλείου - Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου
Κορωναίου 9, 71202, Ηράκλειο Κρήτης Τ. +30 2810 241034 - F. +302810247043
E-mail: info@cretan-oliveoil.gr Σχεδιασμός - ανάπυξη ENTERCITY